Välkommen till Novischperioden
VT 2021!

Novischperiodens aktiviteter

INFORMATION MED ANLEDNING AV COVID-19

Årets novischperiod har en annorlunda utformning gentemot tidigare år på grund av covid-19. Vi har anpassat periodens aktiviteter för att novischperioden ska kunna genomföras i enlighet med rådande restriktioner. På grund av dagens läge kommer novischperioden att ske digitalt då vi först och främst värnar om allas säkerhet. Novischutskottet är övertygade om att den här novischperioden fortfarande kommer bli fantastiskt kul, oroa er inte! Vi ska senare i vår, om läget förbättras, även ha en fysisk novischvecka. För att kunna vara med på den måste man ha anmält sig till denna. Längst ner på denna sida finns även ett schysst erbjudande från vår samarbetspartner Hedvig, spana gärna in det!

Varmt välkomna till LUPEF och vårens novischperiod 2021!

Måndag 18/1

Introduktion + häng med novischgruppen

Perioden börjar med tillfälle för alla att lära känna varandra i sin novischgrupp. Det blir en liten introduktion, sedan lekar och zoom-fest!

Tisdag 19/1

Bucketlistdagen – slaget om fulsittningen

Novischgrupperna tävlar mot varandra i ett bucketlistrace om vem som först får bestämma grupptema till den stundande fulsittningen. Samla in så många poäng som möjligt under tidspress!

Onsdag 20/1

Pubquiz!

Det traditionsenliga pubquizet. Tävla mot de andra novischgrupperna om den prestigefyllda vinsten!

Torsdag
21/1

Maxa din studieteknik

Föreläsning med Studieverkstaden om hur du hittar verktygen för bra studieresultat!

Lördag 23/1

Zoomfest med lekar + På spåret

Häll upp ett glas valfri dryck och njut av lekar med faddrarna samt LUPEF:s egna version av “På spåret”!

Måndag 25/1

Studiestugan inför duggan

Föreläsning med Studiestugan inför duggan som statsvetarstudenterna har senare i veckan

Tisdag
26/1

Get Active!

En minimässa där du får möjlighet att lära känna LUPEF:s olika utskott. Mingla med styrelsemedlemmar, drick kaffe och hitta ett utskott som passar dig och dina intressen!

Torsdag 28/1

After duggan!

Statsvetarstudenterna genomför duggan tidigare på dagen och det tycker vi ska firas med roligt häng och festlig stämning tillsammans med novischgruppen! Finns det något bättre sätt att spendera kvällen efter duggan på?

Lördag 30/1

Fulsittning

Dags för ett av de roligaste eventen under perioden; fulsittning! En digital sittning där fulsång, bordsbankande och roliga utklädnader kommer göra kvällen till en succé!

Onsdag 3/2

After school: Dryckesprovning

Äntligen är det dags för något vi alla älskar och behöver; after school med en tvist! Vi provar olika drycker tillsammans, allt från lemonad till vin eller coca-cola med någon underlig smak. Ni väljer! Till detta blir det en massa lekar! 

Torsdag 4/2

Novischföreläsning med SamPol

Samhällspolitiska utskottet anordnar varje termin en intressant föreläsning för novischerna. I år blir den digital, men lika intressant för det! Håll utkik på Facebook för mer information om terminens föreläsning!

Lördag 6/2

Finsittning

Novischperioden avslutas med en fantastisk finsittning! Även denna digital, men lika rolig för det. Novischgrupperna samlas på zoom för världens trevligaste kväll. Klädkoden är mörk kostym, och det kommer bjudas på fina tal, mycket sång och prisutdelning. Detta vill ni inte missa!

Hej!

Vi i LUPEF tycker det är otroligt kul att du vill ta del av vår novischperiod, där vi välkomnar dig till Lund och LUPEF med dunder och brak!

För att gå med i LUPEF:s novischperiod måste du först vara medlem i föreningen. Den första knappen nedan tar dig till sidan där du blir medlem i LUPEF. Den andra knappen tar dig till ett Google Docs-formulär där du anmäler dig till vårens novischperiod. 

Hoppas ni är lika taggade som vi är! Ses snart!

Hannah Wikforss-Green, novischansvarig

kontakt: novisch@lupef.se

Edit Vilhelmsson,
fadder­general

Leo Björfjäll, fadder­general

kontakt: faddergeneraler@lupef.se