Välkommen till Novischperioden
VT 2023!

NOVISCHGUIDEN
Novischperiodens aktiviteter

Måndag 16/1

Introduktion på café athen

Startskottet för novischperioden: 19:00.
Första dagen ses vi på Café Athen för att alla ska få träffa varandra, men även för att ge information om den kommande perioden. Detta kommer vara ett tillfälle för er att träffa novischeriet och styrelsen. Sedan efter introduktionen så går varje grupp hem till sina faddrar och lär känna varandra.

Tisdag 17/1

Biljettförsäljning

Andra dagen är det dags att köpa biljetter för allt roligt som sker under perioden. Vi träffas på LUPEFs kontor och grupperna kommer komma i olika timeslots för att köpa biljetter, eftersom det annars blir kaos för oss som ska sälja biljetterna. 

Onsdag 18/1

Maxa din studieteknik

Underbara utbildningsutskottet kommer att hålla i en föreläsning där man får de bästa knepen att maxa sin studieteknik. Perfekt tillfälle att göra sig redo inför sina studier!

Torsdag 19/1

Grisasittning och utgång på Ögs

Äntligen dags för periodens första sittning så glöm inte sångböckerna för detta! Sedan ses vi på ÖGs vid 22:30 för gemensam utgång med alla grupper!

Fredag 20/1

vilaLÖrdag 21/1

Brunchquiz med Sampol och utgång på SSK

Vi ses på ÖGs för en mysig brunch där Samhällspolitiska utskottet kommer hålla i ett quiz. Sedan ses vi på SSK för gemensam utgång med grupperna!

Söndag 22/1

Slaget om fulsittningen och tura mellan Helsingborg och Helsingör

Äntligen dags att tura! Denna studenttradition går ut på att man hoppar på i båten i Helsingborg, men att man aldrig går av utan stannar kvar och roar sig på båten. Vi åker även i samlad trupp till Helsingborg och under tiden vi turar kommer det även vara dags att kämpa för att få en belöning!

måndag 23/1

Inför duggan

Dagen är kommen för den härliga föreläsningen Inför Duggan. Föreläsningen som 
förbereder alla nyanlända novischer inför den fruktade duggan. Tid kommer!


Tisdag 24/1

Dryckesprovning eller spelkväll

Ni samlas hemma hos någon av er faddrar för en magnifik dryckesprovning, men även för en mysig spelkväll!

Onsdag 25/1

Vila
Torsdag 26/1

Novischföreläsning och Novischpong på VGs

Samhällspolitiska utskottet kommer hålla i en novischföreläsning under eftermiddagen. Senare på kvällen träffas vi kl. 19 på VGs där det vankas Novischpong med Mario Kart, rundpong och häng i baren!

Fredag 27/1

Vila!
Lördag 28/1

Fulsittning på Lunds Nation

Dags för den första riktiga sittningen. Kom med din bästa utklädnad så ses vi på Lunds Nation där vi sedan kommer ha eftersläpp kl 22:30! Glöm inte sångböcker och bordspresent!

Söndag 29/1

Stora fadderdagen

Faddrarna väljer aktivitet! Kanske en tur till havet eller gå den mytomspunna enhetsmilen? Det är upp till faddrarna att visa det bästa med Lunds studentliv!

Måndag 30/1

Vila
Tisdag 31/1

Get Active + ST

Denna dag är till för att engagera sig i LUPEF och lära känna alla utskott!

Onsdag 1/2

Cykelfest + Utgång på VGs

Härligaste dagen är kommen på perioden, cykelfesten!! Massa roliga aktiviteter och vad kan vara bättre än att cykla genom hela Lund som en äkta student. Vi ses efteråt 22:00 på VGs för gemensam utgång med alla grupper för att avsluta denna dunderaktivitet!

Torsdag 2/2

fredag 3/2

Vila


VilaLördag 4/2

Finsittning på lunds nation

Slutaktiviteten för hela novischperioden, men vad kan inte vara bättre än att fira av vår härliga novischperiod på Lunds Nation med en fantastisk finsittning! Glöm inte heller sångboken och bordspresent!


Hej!

Vi i Lupef tycker det är otroligt kul att du vill ta del av vår novischperiod, där vi välkomnar dig till Lund och Lupef med dunder och brak!

För att gå med i Lupefs novischperiod måste du först vara medlem i föreningen. Den första knappen nedan tar dig till sidan där du blir medlem i Lupef. Den andra knappen tar dig till ett Google Docs-formulär där du anmäler dig till vårens novischperiod. 

Hoppas ni är lika taggade som vi är! Ses snart!

Elin Hallin, novischansvarig

kontakt: novisch@lupef.se

Jonatan Sandelowsky,
fadder­general

Linnea Skoog,
fadder­general

kontakt: faddergeneraler@lupef.se