Välkommen till Novischperioden
HT 2021!

Novischperiodens aktiviteter

INFORMATION MED ANLEDNING AV COVID-19

Årets novischperiod har en annorlunda utformning gentemot tidigare år på grund av covid-19. Vi har anpassat periodens aktiviteter för att novischperioden ska kunna genomföras i enlighet med rådande restriktioner. Novischutskottet är övertygade om att den här novischperioden fortfarande kommer bli fantastiskt kul, oroa er inte! Nedan ser ni ett preliminärt schema för perioden. Längst ner på denna sida finns även ett schysst erbjudande från vår samarbetspartner Hedvig, spana gärna in det!

Varmt välkomna till LUPEF och höstens novischperiod 2021!

Måndag 30/8 kl. 19.30

Introduktion + LEKAR I STADSPARKEN OCH FEST

På terminens och novischperiodens första dag samlas alla grupper i Stadsparken för ett välkomnande till Lund och LUPEF. Ett tillfälle att lära känna sin grupp, massa lekar och en första chans att visa upp outfiten. Kvällen fortsätter med häng och festligheter tillsammans med den egna novischgruppen!

Tisdag 31/8 kl. 17.30 och 20.30

Biljettförsäljning  + utebio på Sydskånska nationen

Biljettförsäljning på AF-borgen inför novischperiodens alla roliga aktiviteter (bl.a. fin-och-fulsittningen) kl. 17.30 och sedan filmvisning under stjärnorna på Sydskånska nationen kl. 20.30! Det bjuds på snacks och när solen går ner rullar filmen igång.

Onsdag 1/9 kl. 16

MAXA DIN STUDIETEKNIK

Föreläsning med Studieverkstaden om hur du hittar verktygen för bra studieresultat!

Torsdag
2/9 kl. 19

Grisasittning + FEST

En riktigt ful fulsittning i era faddergrupper och fest! 

Lördag 4/9 kl 14

DAGSFEST

Varför inte kicka igång lördagen och första helgen i Lund med en ordentlig dagsfest i sann studentanda? Vi samlas hela novischperioden i Botaniska trädgården för en storslagen dagsfest!

SÖNDAG 5/9 kl. 14

Slaget om fulsittningen – bucketlistdagen! 

Novischgrupperna tävlar mot varandra i ett bucketlistrace om vem som först får bestämma grupptema till den stundande fulsittningen. Utmaningarna kommer ta gruppen till Lunds alla smultronställen, kanske hittar ni några egna favoriter på vägen? Samla så många poäng som möjligt under tidspress och se om ni räcker hela vägen för att vinna slaget!

MÅNDAG
6/9

INFÖR DUGGAN

Föreläsning med Studiestugan inför duggan som statsvetarstudenterna har senare i veckan. 

TISDAG 7/9 kl. 18

GET ACTIVE på Café Athen + häng med faddrarna

Kvällen börjar med en minimässa för att lära känna LUPEFs alla utskott. Mingla med styrelsemedlemmar och hitta ett utskott som passar dig och dina intressen! Fortsätt sedan hänga med faddrarna på en aktivitet de själv har planerat. 

TORSDAG 9/9 kl. 19

Fulsittning på Lunds nation

Dags för ett av de roligaste eventen under perioden – fulsittning! Vi beger oss återigen mot Lunds nation för en sittning där fulsång, bordsbankande och roliga utklädnader kommer göra kvällen till en succé. Glöm inte sångboken! Efter att vi sjungit oss hesa och bevittnat traditionsenliga spex bjuds det på efterfest hos faddrarna. Kom, det blir kul!

LÖRDAG 11/9 kl. 11

SLOSAM – SLAGET OM SAMVETET

En fartfylld dag där LUPEF tävlar mot andra samhällsorienterade föreningar i Hans Backar!

SÖNDAG 12/9 kl. 12.15

Brunchquiz på Lunds nation + stora fadderdagen

Njut av en god nationsbrunch med quiz och härligt sällskap innan en dag fylld av aktiviteter planerade av den egna novischgruppens faddrar äger rum!

MÅNDAG 13/9 kl. 19

NOVISCHFÖRELÄSNING

Varje termin anordnas en intressant föreläsning för novischerna av det Samhällspolitiska utskottet. Håll utkik på Facebook för mer information om terminens föreläsning!

onsdag 15/9 kl. 19

cykelfest

Hoppa på hojen och häng med på en klassisk cykelfest! Novischgrupperna paras ihop två och två för en riktig fartfylld fest med flertalet destinationer. Glöm inte hjälmen för säker framfart över kullerstensgatorna!

fredag 17/9 kl. 19

finsittning

Novischperioden avslutas traditionsenligt med en fantastisk finsittning. Klädkod: mörk kostym. Trots att vi lämnar bordsbankandet hemma för denna gång kommer det bjudas på mycket sång, fina tal och prisutdelning. Detta vill ni inte missa!Hej!

Vi i LUPEF tycker det är otroligt kul att du vill ta del av vår novischperiod, där vi välkomnar dig till Lund och LUPEF med dunder och brak!

För att gå med i LUPEF:s novischperiod måste du först vara medlem i föreningen. Den första knappen nedan tar dig till sidan där du blir medlem i LUPEF. Den andra knappen tar dig till ett Google Docs-formulär där du anmäler dig till vårens novischperiod. 

Hoppas ni är lika taggade som vi är! Ses snart!

Hannah Wikforss-Green, novischansvarig

kontakt: novisch@lupef.se

Elin Backlund,
fadder­general

Mathilda Lilliestierna,
fadder­general

kontakt: faddergeneraler@lupef.se