Välkommen till Novischperioden
VT 2022!

NOVISCHGUIDEN
Novischperiodens aktiviteter

Måndag 17/1

Introduktion på cafe athen och fadderfest

Äntligen börjaÄntligen börjar det! Tre grupper ses 18:15 respektive 19:15 på café athen för en introduktion till de nästkommande veckorna. Ta med ett leende och kom precis som dig själv (+ utklädd i din grupps tema). Sedan bär det av hem till dina faddrar för fest med gruppen. NU KÖR VI!!!

Tisdag 18/1

Biljettsläpp

Biljettförsäljning: 15.00 till 17.00
Dagen är här för att ta tag i plugget efter en körig utekväll! Men först så är det dags att köpa biljetter till alla de fantastiska aktiviteter som kommer ske under perioden, för vem vill missa alla fester, spel och mysiga dagar som kommer under dessa veckor?!

Onsdag 19/1

Grisasittning och Utgång på nation

Grisasittning hos faddrarna: 18.00
Första sittningen är här och ska ge er chansen att öva inför alla roliga sittningar som förutspås i er framtid. Fram med sångboken och ärtsoppan, grisasittningen är här! Det blir en kväll med dans och umgänge utan dess like.

Fredag
21/1

Novischföreläsning och faddermys

Debattklubb kl 19.00 sedan filmkväll/spelkväll hos faddrarna
En dag med glädje för vem vill inte lyssna på en föreläsare som har haft en framgångsrik karriär. Det ska även påpekas att kvällen även innebär en myskväll hos era faddrar och vem vill missa en kväll med film, spel och småprat i mängder.

Lördag 22/1

Brunch på öSTGÖTA NATION

Myset fortsätter, och vem vet var denna dag kommer sluta. Vi börjar dagen på ÖG för en makalös brunch! Tre av grupperna ses där kl 11.00 och blir sedan avlösta kl 13.00 av andra hälften av gänget.

SÖNDAG 23/1

Slaget om fulsittningen

Slaget om fulsittningen: 13.00 till 16.00
Dagen är här för svett, tårar och skrik. För det förlorande laget innebär ett hemskt straff som ingen grupp vill uppleva. Så kämpa för glatta livet och ni kommer förmodligen överleva dagen.

MÅNDAG
24/1

INFÖR DUGGAN

Inför duggan: 15.00 till 18.00 på Zoom
Duggan är inom synhåll och ert LUPEF vill hjälpa er att minska stressen. Så dyk upp på föreläsningen som har hjälpt alla nyblivna studenter i årtionden att klara duggan.

TISDAG 25/1

Dryckesprovning hos faddrarna

Dryckesprovning hos faddrarna: 19.00
Dryck i massor och vem kan klaga!? Mysa, prata eller dansa vem bryr sig för en dryckesprovning ska ske. Ta med valfri dryck och gör det som känns roligast för just dig.

Onsdag 26/1

Maxa din studieteknik

Maxa din studieteknik: 13.00 till 15.00 på Zoom
Dagen är här för att ta tag i plugget efter en gårdagens dryckesprovning, men vad kan inte vara bättre än kakor, kaffe och fantastiskt umgänge på en föreläsning som kommer ge dig nya tankar kring plugget!?

Torsdag 27/1

Hälsningsgillet och fulsittning på Lunds NATION

Hälsningsgillet: Mellan 12.00 till 16.00
Fulsittning: 19.00 på Lunds nation
Vi börjar dagen med hälsingsgillet, ett utmärkt tillfälle för att utforska allt att studentlivet har att erbjuda. Här finns det något för alla. Dessutom! Dagen är här för den första riktiga sittningen. Ta på er den fula utklädnaden och era sångböcker så ska vi sjunga och dansa hela kvällen lång!

Lördag 29/1

Stora fadderdagen

Den härligaste dagen har kommit. Era faddrar väljer aktivitet och då vet ingen var dagen kommer sluta.

Måndag 31/1

Gerdahallen

Med en hel dags vila i kroppen kommer här en möjlighet att svettas lite! LUPEF har fixat gruppass på Gerdahallen. Perfekt både om du letar efter gym i en ny stad eller bara vill ha en rolig dag med resten av novischperioden!

Tisdag 1/2

Lupef Mingel

Den trevliga dagen är kommen. Möt er kära styrelse som kommer överösa er med kärlek. För vem vill inte vara med och delta i LUPEF även efter denna fantastiska period?!

onsdag 2/2

Cykelfest

Cykelfest: 17.00
Vem vill inte cykla i februari? Det kanske är kallt men gud vilken rolig dag. Cykla runt bland olika personers lägenheter och ha olika aktiviteter. Alltid en aktivitet som slutar i glädje.


FREDAG 4/2

FINSITTNING PÅ GÖTEBORGS NATION

Finsittning på GBGs: 19.00
Dagen är här för den stora avslutningen, finsittningen! Klädkoden är mörk kostym och för denna sittningen lämnas bord bankandet och bordsskålen hemma. Men det betyder knappast att det inte går att ha roligt, åh nej! Här har vi novischperiodens kronjuvel.

Hej!

Vi i LUPEF tycker det är otroligt kul att du vill ta del av vår novischperiod, där vi välkomnar dig till Lund och LUPEF med dunder och brak!

För att gå med i LUPEF:s novischperiod måste du först vara medlem i föreningen. Den första knappen nedan tar dig till sidan där du blir medlem i LUPEF. Den andra knappen tar dig till ett Google Docs-formulär där du anmäler dig till vårens novischperiod. 

Hoppas ni är lika taggade som vi är! Ses snart!

Nina Pyrell, novischansvarig

kontakt: novisch@lupef.se

Nova Marzelius,
fadder­general

David Ljung,
fadder­general

kontakt: faddergeneraler@lupef.se