Välkommen till Novischperioden
VT 2023!

Novischperiodens aktiviteter

Måndag 16/1

Introduktion på café athen

Startskottet för novischperioden: 19:00.
Första dagen ses vi på Café Athen för att alla ska få träffa varandra, men även för att ge information om den kommande perioden. Detta kommer vara ett tillfälle för er att träffa novischeriet och styrelsen. Sedan efter introduktionen så går varje grupp hem till sina faddrar och lär känna varandra.

Tisdag 17/1

Biljettförsäljning

Andra dagen är det dags att köpa biljetter för allt roligt som sker under perioden. Vi träffas på Lupefs kontor och grupperna kommer komma i olika timeslots för att köpa biljetter, eftersom det annars blir kaos för oss som ska sälja biljetterna. 

Onsdag 18/1

Maxa din studieteknik och skolidrott

Kl. 15:30, Ed230. Utbildningsutskottet kommer tillsammans med SI-ledare från SVET att hålla i en föreläsning där man får de bästa knepen att maxa sin studieteknik och en introduktion till hur man skriver en hemtenta. Perfekt tillfälle att göra sig redo inför sina studier! På kvällen arrangerar även idrotteriet skolidrott!

Torsdag 19/1

Grisasittning och utgång på Östgöta nation

Äntligen dags för periodens första sittning så glöm inte sångböckerna för detta! Sedan ses vi på ÖGs vid 22:30 för gemensam utgång med alla grupper!

Fredag 20/1

Quiz med samhällspolitiska utskottet

Lupefs egna ”sampol” (trademark pending) håller i ett quiz för er novischer i Eden 230 klockan 18.00.

LÖrdag 21/1

utgång på Sydskånska

Vi ses på Sydskånska nationen för gemensam utgång med grupperna!

Söndag 22/1

Slaget om fulsittningen och tura mellan Helsingborg och Helsingör

Äntligen dags att tura! Denna studenttradition går ut på att man hoppar på i båten i Helsingborg, men att man aldrig går av utan stannar kvar och roar sig på båten. Vi åker även i samlad trupp till Helsingborg och under tiden vi turar kommer det även vara dags att kämpa för att få en belöning!

måndag 23/1

Inför duggan

Dagen är kommen för den härliga föreläsningen Inför Duggan. Föreläsningen som 
förbereder alla nyanlända novischer inför den fruktade duggan. Utbildningsutskottet håller denna tillsammans med SI-ledare från SVET, kl. 13-15 i Ed236.

Tisdag 24/1

Dryckesprovning eller spelkväll

Ni samlas hemma hos någon av er faddrar för en magnifik dryckesprovning, men även för en mysig spelkväll!

Onsdag 25/1

Vila!Torsdag 26/1

Hälsningsgillet och Novischpong på västgöta nation

Hälsningsgillet är ett unikt tillfälle för nya studenter att mingla med alla olika föreningar, kårer och nationer på Lunds universitet! Senare på kvällen träffas vi kl. 19 på Västgöta nation där det vankas Novischpong med Mario Kart, rundpong och häng i baren!

Fredag 27/1

Fulsittning på sydskånska och helsingkrona!

Dags för den första riktiga sittningen. Kom med din bästa utklädnad så ses hälften av grupperna på Sydskånska och andra hälften på Helsingkrona. Sedan kommer vi ha gemensamt eftersläpp på Helsingkrona! Glöm inte sångböcker och bordspresent!

Lördag 28/1

Vila!Söndag 29/1

Stora fadderdagen

Faddrarna väljer aktivitet! Kanske en tur till havet eller gå den mytomspunna enhetsmilen? Det är upp till faddrarna att visa det bästa med Lunds studentliv!

Måndag 30/1

Vila!
Tisdag 31/1

Get Active

Denna dag är till för att engagera sig i Lupef och lära känna alla utskott!

Onsdag 1/2

Cykelfest och Utgång på västgöta nation

Härligaste dagen är kommen på perioden, cykelfesten!! Massa roliga aktiviteter och vad kan vara bättre än att cykla genom hela Lund som en äkta student. Vi ses efteråt 22:00 på VGs för gemensam utgång med alla grupper för att avsluta denna dunderaktivitet!

Torsdag 2/2

fredag 3/2

Vila!


Vila!torsdag 23/2

Finsittning

Slutaktiviteten för hela novischperioden, men vad kan inte vara bättre än att fira av vår härliga novischperiod med en fantastisk finsittning! Glöm inte heller sångboken och bordspresent!


Hej!

Vi i Lupef tycker det är otroligt kul att du vill ta del av vår novischperiod, där vi välkomnar dig till Lund och Lupef med dunder och brak!

För att gå med i Lupefs novischperiod måste du först vara medlem i föreningen. Den första knappen nedan tar dig till sidan där du blir medlem i Lupef. Den andra knappen tar dig till ett Google Docs-formulär där du anmäler dig till vårens novischperiod. 

Hoppas ni är lika taggade som vi är! Ses snart!

Elin Hallin, novischansvarig

kontakt: novisch@lupef.se

Jonatan Sandelowsky,
fadder­general

Linnea Skoog,
fadder­general

kontakt: faddergeneraler@lupef.se