Sociala utskottet

Sociala utskottet är förmodligen LUPEF:s festligaste utskott med våra omåttligt populära sittningar på nationerna runt om i Lund. Som aktiv inom utskottet får du chansen att planera och organisera fester, sportevenemang och andra sociala aktiviteter för LUPEF:s medlemmar.

 

Att läsa på universitetet är inte alltid det lättaste och ibland behöver man en välbehövlig paus från alla tentor. Då är det sociala utskottet som hjälper dig att stressa av från pressen och tentaångesten! Håll utkik på LUPEF:s hemsida och Facebook-sida om du är intresserad av att hänga med på någon av våra aktiviteter.

 

Under Valborg hittar du oss och alla andra LUPEF-medlemmar i stadsparkens bästa camp; ”Pol Camp” och under terminen umgås vi tillsammans på bland annat sittningar, hänger på Samvetet där vi arrangerar "Pol Pub" och träffas under en hel del andra roliga aktiviteter.

 

Tveka inte att höra av dig, alla är välkomna i sociala utskottet och vi behöver alltid nya och glada medlemmar som har sprudlande idéer på festliga aktiviteter! Om du vill engagera dig i sociala utskottet eller om du har förslag på idéer som du tycker att vi borde genomföra så är du jättevälkommen att kontakta vårt utskott! Maila till: social@lupef.se

 

Väl mött!

 

Kontakt

social@lupef.se

Lunds Universitets Politiska och Ekonomiska Förening

 

Mail: kontakt@lupef.se

 

Bankgiro: 5899-3601

 

Organisationsnummer: 845002-5534.

 

Adess: AF borgen, Sandgatan 2, 22350 Lund