Samhällspolitiska utskottet

Samhällspolitiska utskottet, SamPol, finns för att främja den politiska och ekonomiska debatten. Här är du med och arrangerar föredrag, diskussioner, filmvisningar och debatter kring aktuella politiska ämnen. SamPol anordnar även aktiviteter med samhällspolitisk anknytning för utskottets medlemmar.

 

SamPol är varje år med och arrangerar ett arbetsmarknadskonvent för såväl medlemmar som andra intresserade. Där har du får chansen att arrangera ett stort och viktigt projekt och träffa potentiella framtida arbetsgivare.

 

Utskottet består av en ansvarig samt en grupp engagerade studenter som brinner för inrikespolitik och aktuella frågor. Utskottet träffas även tillsammans utanför utskottsmötena då vi tar en öl, äter mat eller gör något annat kul tillsammans.

 

Söker du efter ett avbrott i studierna och chansen att anordna debatter, diskussioner, föreläsningar med just den personen eller det ämnet du finner intressant? Eller vill du bara träffa engagerade människor och diskutera aktuella ämnen över en kopp kaffe? Då är det Samhällspolitiska utskottet något för dig!

 

Utskottet har möten ungefär en gång i veckan, men på olika dagar och tider för att så många ska ha möjlighet att komma. Vill du engagera dig i utskottet eller har du frågor angående något av våra projekt, vänligen kontakta sampol@lupef.se.

 

Följande personer har, de senaste terminerna, gästat LUPEF:

- Anders Borg

- Anne-Marie Pålsson

- Ali Esbati

- Peter Norman

- Cecilia Malmström

- Emilia Söelund

- Jonas Sjöstedt

- Gudrun Schyman

 

Väl mött!

 

Kontakt

sampol@lupef.se

Lunds Universitets Politiska och Ekonomiska Förening

 

Mail: kontakt@lupef.se

 

Bankgiro: 5899-3601

 

Organisationsnummer: 845002-5534.

 

Adess: AF borgen, Sandgatan 2, 22350 Lund