Reseutskottet

LUPEF:s reseutskott organiserar både större och mindre resor på både internationell och nationell nivå. På nationell nivå jobbar vi ihop med andra utskott för studieberikande och intressanta resor inom vårt avlånga land. En gång per termin genomför vi även en längre utrikesresa för att samla på oss information och erfarenhet om ekonomiska, politiska, mellanstatliga samarbetsorgan som är aktuella för LUPEF:s medlemmars intressen och utbildning.

 

Utskottet vill, förutom att inspirera våra medlemmar med besök till möjligen framtida arbetsplatser, bjuda på en trevlig paus i vardagen fylld med inspiration och nya bekantskaper. Vi vill att alla LUPEF:s medlemmar ska ha något att hämta på våra resor - novischer som masterstudenter. Därför försöker vi blanda studiebesök på alternativa arbets- och praktikplatser med universitetsbesök, i den utsträckning det är möjligt.

 

Reseutskottet vill kunna erbjuda kvalitativa resor med inspirerande och studieberikande besök. Kontakta gärna reseutskottet om du har förslag på intressanta resmål eller vill vara med att organisera!

 

Väl mött!

 

Kontakt

resor@lupef.se

Lunds Universitets Politiska och Ekonomiska Förening

 

Mail: kontakt@lupef.se

 

Bankgiro: 5899-3601

 

Organisationsnummer: 845002-5534.

 

Adess: AF borgen, Sandgatan 2, 22350 Lund