Panorama

Panorama är LUPEF:s tidning och intellektuella produkt, som släpps fyra gånger om året i pappersform och löpande på Panoramas hemsida. Artiklarna handlar om allt från nationalekonomi till fotboll, med politik som den gemensamma nämnaren. Redaktionen möts en gång i veckan, skriver spännande artiklar, inspirerar varandra, layoutar, debatterar och firar våra framgångar.

 

Alla är välkomna i redaktionen, både som skribenter, illustratörer, grafiska formgivare och korrläsare. Oavsett vilka åsikter du har är Panorama din kanal att förmedla dem: vi vill helt enkelt skapa politisk debatt i Lund, och det gör vi genom att vara annorlunda, med unika infallsvinklar och udda idéer. Dessutom är vi med och anordnar Panoramas releasefester.

 

Är du intresserad av att skriva, designa eller illustrera, hör av dig till tidningen@lupef.se. Samma gäller om du har tips och idéer till oss. Den som är sugen på energiska politiska diskussioner är dessutom välkommen att gå med i vårt debattforum på Facebook, Panoramas Politiska Forum. Vi hörs!

 

Mer information finner du här.

 

Väl mött!

 

Kontakt

tidningen@lupef.se

Lunds Universitets Politiska och Ekonomiska Förening

 

Mail: kontakt@lupef.se

 

Bankgiro: 5899-3601

 

Organisationsnummer: 845002-5534.

 

Adess: AF borgen, Sandgatan 2, 22350 Lund